Vitex Teak oil,750 ml

920.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 3374 Kategorije: ,
Opis

Opis

Smeša modifikovanih prirodnih ulja kombinovanih sa voskom. Može se koristiti da osveži i zaštiti drvene površine kao što su tik, palisander,mahagoni itd. kao i bilo koje obrađeno drvo. Odgovara i za spoljnu i za unutrašnju upotrebu. Penetrira duboko u pore drveta sprečavajući prodor vode i pojačava prirodnu lepotu. Osvežava, čuva i štiti drvo od jakog sunca i vlage.

 

  • Penetraciono ulje od smeše modifikovanih prirodnih uljakombinovanih sa voskom
  • Osvešava, čuva i štiti drvo od jakog sunca i vlage

 

NIJANSE

Dostupno kao bezbojna.Vreme potrebno da se osuši sa spoljne strane 2-3h.Efikasnost 14-16m2/lt.Nanošenje četkom,valjkom i vakuum pistoljem.

PRIPREMA POVRŠINE

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, smole i starih lakova.

 

NANOŠENJE

Promešati dobro pre upotrebe. Naneti jedan sloj četkom ili krpom bez razređivanja. Obrisati višak materijala nakon 5 minuta sa suvom krpom. Naneti drugi sloj na tvrdo drvo ili kada je drvo izloženo oštrim vremenskim uslovima.

Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i / ili relativne vlažnosti iznad 80%.

Proizvod je suv na dodir nakon 2-3 časa. Sledeći sloj se može nanositi nakon 2 dana. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura).

Očistiti valjke, četke, fleke od boje sa Brush Solvent T 300 , a zatim sa sapunom ili deterdžentom.