Vitex Granikot Primer 3 lit,Beli

1,105.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 17855 Kategorija:
Opis

Opis

Beli akrilni i reljefni grund, idealan za malterisane i površine u enterijeru i eksterijeru koje su farbane bojama rastvorljivim u vodi (emulzivnim, akrilnim i slično). Poboljšava izgled površine na kou je nanet, prikriva njene nedostatke, izvanredno prianja i uvećava otpornost akrilnog i silikonskog maltera Granikot, kako na glatkim, tako i na neravnim površinama. Boji se pomoću Sistema za pravljenje nijansi Colorfull kompanije Vitex.

Beli akrilni reljefni prajmer idealan za spoljnu i unutrašnju upotrebu na malteru, betonu i vodorastvornim bojama (akrilne, emulzije, itd) Poboljšava izgled, pokrivnost i adheziju akrilnog ili silikonskog maltera Granikot na glatkim i neravnim površinama.
Deo je spoljnog termoizolacionog kompozitnog sistema (ETICS) Vitextherm, ko ji je sertifikovan sa CE znakom u skladu sa zahtevima ETAG-004. Sertifikacioni broj: ETA-15/0148.

• Reljefni prajmer
• Poboljšava izgled, pokrivnost i adheziju akrilnog ili silikonskog maltera
• Deo je spoljnog termoizolacionog kompozitnog sistema (ETICS) Vitextherm

 

NIJANSE

Dostupno kao bela i može biti obojen kroz Vitex’s Colorfull sistem za toniranje boja.Procenat rastvaranja u vodi0-3%.Efikasnost 10-12m2/ltNanošenje četkom i valjkom.

PRIPREMA POVRŠINE

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje.

 

NANOŠENJE

Promešati dobro pre upotrebe Naneti jedan sloj valjkom ili četkom razređeno sa maksimum 3% vode. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i / ili relativne vlažnosti iznad 80%. Ne nanositi na kišnom, vlažnom ili vetrovitom vremenu.

Proizvod je suv na dodir nakon 45 minuta i može se nanositi nakon 3-4 sata akrilni ili silikonski malter Granikot. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura).

Alat mora biti očišćen odmah nakon upotrebe sa vodom i ako je potrebno sa sapunom ili deterdžentom.