Vitex Granikot Primer 10 lit,Beli

2,780.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 2331 Kategorije: ,
Opis

Opis

Beli akrilni i reljefni grund, idealan za malterisane i površine u enterijeru i eksterijeru koje su farbane bojama rastvorljivim u vodi (emulzivnim, akrilnim i slično). Poboljšava izgled površine na kou je nanet, prikriva njene nedostatke, izvanredno prianja i uvećava otpornost akrilnog i silikonskog maltera Granikot, kako na glatkim, tako i na neravnim površinama. Boji se pomoću Sistema za pravljenje nijansi Colorfull kompanije Vitex.

Beli akrilni reljefni prajmer idealan za spoljnu i unutrašnju upotrebu na malteru, betonu i vodorastvornim bojama (akrilne, emulzije, itd) Poboljšava izgled, pokrivnost i adheziju akrilnog ili silikonskog maltera Granikot na glatkim i neravnim površinama.
Deo je spoljnog termoizolacionog kompozitnog sistema (ETICS) Vitextherm, ko ji je sertifikovan sa CE znakom u skladu sa zahtevima ETAG-004. Sertifikacioni broj: ETA-15/0148.

• Reljefni prajmer
• Poboljšava izgled, pokrivnost i adheziju akrilnog ili silikonskog maltera
• Deo je spoljnog termoizolacionog kompozitnog sistema (ETICS) Vitextherm

 

NIJANSE

Dostupno kao bela i može biti obojen kroz Vitex’s Colorfull sistem za toniranje boja.Procenat rastvaranja u vodi0-3%.Efikasnost 10-12m2/ltNanošenje četkom i valjkom.

PRIPREMA POVRŠINE

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje.

 

NANOŠENJE

Promešati dobro pre upotrebe Naneti jedan sloj valjkom ili četkom razređeno sa maksimum 3% vode. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i / ili relativne vlažnosti iznad 80%. Ne nanositi na kišnom, vlažnom ili vetrovitom vremenu.

Proizvod je suv na dodir nakon 45 minuta i može se nanositi nakon 3-4 sata akrilni ili silikonski malter Granikot. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura).

Alat mora biti očišćen odmah nakon upotrebe sa vodom i ako je potrebno sa sapunom ili deterdžentom.