Vitex Granikot 25 kg Beli,zar.2 mm

3,350.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 2310-13-12-12 Kategorija:
Opis

Opis

Visokokvalitetni akrilni malter, idealan za fasade zgrada i otporan na nepovoljne vremenske uslove. Poseduje izvanredna svojstva zaštite od UV zračenja. Izuzetno je kompaktan, odlično prianja i vrlo je elastičan.

Akrilni završni malter vrhunskog kvaliteta, otporan na vremenske prilike, pruža izuzetnu zaštitu od UV zračenja. Ima odličnu adheziju, trajnost i fleksibilnost. Koristi se za zaštitu i dekoraciju spoljnih i unutrašnjih površina (malter, beton, fasadni termoizolacioni sistemi).
Poseduje CE znak u skladu sa EN 15824. Akrilni malter Granikot je deo spoljnog termoizolacionog kompozitnog sistema (ETICS) Vitextherm, ko ji je sertifikovan sa CE znakom u skladu sa zahtevima ETAG-004. Sertifikacioni broj: ETA-15/0148.

• Izuzetna otpornost na vremenske uslove i ultraljubičasto (UV) zračenje
• Odlična adhezija, čvrstina i elastičnost

NIJANSE

Dostupno kao bela i transparentna baza sa kojima se može dobiti neograničen broju nijansi kroz Vitex’s Colorfull sistem za toniranje boja. Bela baza se može koristiti i kao bela.Efikasnost 1,7-3,2m2/lt.Procenat rastvaranja u vodi 0-2%

PRIPREMA POVRŠINE

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje.

Nove površine od maltera, betona, cementa, gips-karton ploča itd, ili prethodno pokrivene bojama na bazi vode ili disperzivnim vodenim bojama potrebno je prvo premazati sa Granikot Primer.

 

NANOŠENJE

Promešati dobro pre upotrebe. Naneti sa čeličnom gletericom razređeno sa maksimalno 2 % i oblikovati sa plastičnom gletericom.

Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 80%. Ne nanositi na kišnom, vlažnom ili vetrovitom vremenu. Zaštititi površine od direktnog sunčevog zračenja da bi se iz-beglo neravnomerno sušenje. Ne izlagati direktnom sunčevom zračenju. Ne sme smrznuti.