Maxima Maxidecor Toga 1 lit Baza A

1,185.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 83897 Kategorija:
Opis

Opis

MAXIDECOR Toga je unutrašnji dekorativni teksturni premaz izuzetnog kvaliteta, izrađen na bazi vodenedisperzije akrilnog veziva, specijalnih punila, aditiva i pigmenata.MAXIDECOR Toga je vodoperivipremaz, otporan na habanje, dobre paropropusnosti, neškodljiv za čoveka i okolinu i jednostavan zananošenje. Namenjen je za zaštitu i dekoraciju unutrašnjih zidnih površina i upotrebom različitih alata zananošenje i teksturiranje moguće je postići niz različitih efekata. Može se tonirati na MAXIMIX sistemu.

KAKO SE UPOTREBLJAVA

Površina mora biti: suva, nosivo sposobna, čista i bez slabo vezanih delova, prašine, vodorastvornih soli,masti i ostalih nečistoća. Staru boju koja nije dobro vezana, mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati akrilnom masom za gletovanje GLETOLIN G. Potom, na površinu naneti MAXIDECOR Smooth Primer toniran u približnoj nijansi završnog materijala, a sve prema uputstvu proizvođača. Nakon sušenja prajmera, nanositi MAXIDECOR Togu koja se isporučuje pripremljena za upotrebu, samo je treba dobro promešati. MAXIDECOR Togu toniranu na MAXIMIX sistemu i MAXIDECOR Togu različitih šarži i datuma proizvodnje obavezno homogenizovati! Tehnika nanošenja: Na površinu ravnomerno nanositi MAXIDECOR Togu u debljem sloju valjkom ili četkom. Nakon nanošenja, a pre nego što materijal počneda suši, veštačkom travom prelaziti preko nanetog materijala praveći linijske tragove. Kada se prvi sloj osuši, možete ponoviti ceo postupak nanošenja i formiranja linija, samo ovog puta u unakrsnom pravcu. Kada se materijal potpuno osuši, slobodno dodatno istaknite teksturu zida upotrebom tankoslojnih MAXIDECOR dekorativnih premaza: Velatura, Velvet, Glamour, Oceano. Za dodatnu zaštitu od habanja i fleka upotrebite zaštitni lak za zidove MAXITOP.

Radna temperatura:

Optimalna radna temperatura je od +10°C do +25°C. Ne sme se koristiti ispod +5°C.

Potrošnja:

2-4 m²/L, u zavisnosti od hrapavosti i upojnosti podloge, tehnike i načinananošenja.

Rok upotrebe i skladištenje:

18 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ineoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti.

ZA VIŠE INFORMACIJAPOGLEDATI TEHNIČKI LIST PROIZVODA!