Bekament BK-Rustic 2.5 lit

7,760.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 89304 Kategorije: ,
Opis

Opis

Dekorativni premaz sa rustičnim efektom rđe.

PRIMENA

Vodoperiva boja namenjena za dekoraciju unutrašnjih površina čijim nanošenjem se dobija atraktivan izgled prebojenih zidova. Pogodan je za moderna okruženja koja zahtevaju eleganciju ili rustic stil, kako za javna mesta tako i za privatne domove. BK-Rustic se može prati nakon tri nedelje od nanošenja, odlikuje ga dobra paropropusnost i nezapaljiv je. Ne sadrži rastvarače i pigmente koji sadrže olovo i hrom.

BK-Rustic je dostupan u dve tehnike: BK-Rustic Art Style 1 i BK- Rustic Art Style 2.

1 – BK-Rustic Art Style 1 se dobija nanošenjem baze koja se tonira u željenu nijansu po Bekament Rustic ton karti, a zatim nanosi na toniranu podlogu BK – Deco Acry C43.

2 – BK- Rustic Art Style 2 se dobija nanošenjem netonirane baze na podlogu BK – Deco Acryl koja se tonira u željenu nijansu po Bekament Rustic ton karti.

PRIPREMA I NANOŠENJE

Podloga na koju se masa nanosi mora biti čvrsta, čista i suva, bez slabo vezanih delova, masnih mrlja i sl. Odgovarajuće podloge su sve površine izravnate BK-GletEx Universal-om ili BK-GletEx Acryl-om. Gletovane površine treba premazati BK-Deco Acryl podlogom (vreme sušenja min. 6 h). Masa se nakon toniranja meša polako, ručno i nakon toga proizvod je spreman za upotrebu. Ovako pripremljen proizvod je potrebno upotrebiti u roku od 15 dana. Nanosi se DECOR četkom u jednom ili po potrebi u dva sloja (za potrebe veće punoće), u svim pravcima. Kada nanet materijal počne da suši (20-30 min. nakon nanosa) pristupa se laganom peglanju i zaglađivanju pomoću Hoble inox 20×8 cm. Peglanje se može vršiti u pravcu dijagonale ili u svim pravcima, u zavisnosti od željenog efekta. Premaz je potpuno suv nakon 24h.

POTROŠNJA

Oko 150-250 ml/m2 zavisno od tehnike nanošenja.