Bekament Aqua Primer,650 ml

995.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 18413 Kategorije: ,
Opis

Opis

Opis i područje primene

Ekološka pokrivna osnovna boja za drvo. Odlično blokira prodiranje tanina i drugih vodorastvornih supstanci iz drveta u površinske slojeve premaza, posebno prisutnih u hrastu, bukvi, kestenu i sl. Proizvod je namenjen za zaštitu spoljašnjih i unutrašnjih drvenih elemenata: prozora, vrata, žaluzina, baštenske stolarije, brvnara, ograda i sl. Proizvod nema neprijatan miris.

Priprema i nanošenje

Pre upotrebe dobro homogenizovati masu, i po potrebi razrediti vodom do 5 % za nanos četkom ili valjkom, odnosno do 10 % ako se nanosi špricanjem. BK-AquaPrimer se nanosi u 1-2 sloja. 2 sloja nanositi na meko, čvornovato drvo i tvrde vrste drveta sa većim sadržajem tanina kao što su hrast, kesten, orah, bukva i sl. Posebno treba obratiti pažnju na čvorove, tako da boja dobro prodre u eventualne pukotine. Pre nanošenja drugog sloja, potrebno je blago prebrusiti potpuno osušenu površinu drveta kako bi se sasekla podignuta vlakna drveta. Zbog brzog sušenja preporučuje se nanos u pojasevima bez prekida, a moguće kapi brzo razmazati da ne zasuše. Vreme sušenja između slojeva iznosi 4 h pri normalnim uslovima (23 oC i 50-60 % r.v.v.).

Temperatura primene

Od +50C do +300C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši, jakom vetru

Potrošnja

60-80 ml/m² za jednoslojni nanos zavisno od vrste drveta.

Pakovanje

650 ml.