Back

Vitex Podloga za glatke povrsine 750 ml,svetlo siva

1,115.00 RSD

Poštovani kupci za aktuelne cene možete proveriti na sl broj telefona 011 32 92 428
Šifra proizvoda: 3653 Kategorije: ,
Opis

Opis

Primer for Glossy Surfaces je specijalni jednokomponentni akrilni prajmer na bazi rastvarača koji sadrži netoksične sastojke, sa odličnom adhezijom na aluminijum, pocinkovane površine, nerđajući čelik, bakar i plastiku. Obezbeđuje lako šmirglanje, brzo sušenje visoku elastičnost, dajući idealnu površinu za završni sloj.

• Jednokomponentan
• Bez toksičnih sastojaka
• Odlična adhezija na aluminijum, pocinkovane površine, nerđajući čelik, itd.
Vreme potrebno da se osuši sa spoljne strane 45-60min.Procenat rastvaranja u rastvaraču 3%.Efikasnost 12-14m2/lt.Nanošenje četkom,valjkom,vakuum pistoljem.

PRIPREMA POVRŠINE

Površina mora biti očišćena sa Brush Solvent T 300 glatka i suva, bez ulja, prašine, rđe i ošmirglana. (dobro šmirglanje je potrebno za sveže pocinkovane površine).

NANOŠENJE

Promešati dobro pre upotrebe. Naneti jedan ili dva sloja valjkom ili četkom razređeno ili prskanjem bez vazduha, razređeno do 3% sa Spray Gun Solvent T 350. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 80%.

Boja je suva na dodir nakon 45-60 minuta. Sledeći sloj se može nanositi nakon 16-18 časova. Kada je premaz potpuno suv, koristiti odgovarajući abrazivni papir za dobijanje glatke površine, ukloniti prašinu i onda naneti bilo koji Vitex emajl na bazi rastvarača ili na bazi vode. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura).

Očistiti valjke, četke, fleke od boje, pištolj za prskanje sa Spray Gun Solvent T 350.