Back

Vitex Podloga za glatke povrsine 750 ml,svetlo siva

1,115.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 3653 Kategorije: ,
Opis

Opis

Primer for Glossy Surfaces je specijalni jednokomponentni akrilni prajmer na bazi rastvarača koji sadrži netoksične sastojke, sa odličnom adhezijom na aluminijum, pocinkovane površine, nerđajući čelik, bakar i plastiku. Obezbeđuje lako šmirglanje, brzo sušenje visoku elastičnost, dajući idealnu površinu za završni sloj.

• Jednokomponentan
• Bez toksičnih sastojaka
• Odlična adhezija na aluminijum, pocinkovane površine, nerđajući čelik, itd.
Vreme potrebno da se osuši sa spoljne strane 45-60min.Procenat rastvaranja u rastvaraču 3%.Efikasnost 12-14m2/lt.Nanošenje četkom,valjkom,vakuum pistoljem.

PRIPREMA POVRŠINE

Površina mora biti očišćena sa Brush Solvent T 300 glatka i suva, bez ulja, prašine, rđe i ošmirglana. (dobro šmirglanje je potrebno za sveže pocinkovane površine).

NANOŠENJE

Promešati dobro pre upotrebe. Naneti jedan ili dva sloja valjkom ili četkom razređeno ili prskanjem bez vazduha, razređeno do 3% sa Spray Gun Solvent T 350. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 80%.

Boja je suva na dodir nakon 45-60 minuta. Sledeći sloj se može nanositi nakon 16-18 časova. Kada je premaz potpuno suv, koristiti odgovarajući abrazivni papir za dobijanje glatke površine, ukloniti prašinu i onda naneti bilo koji Vitex emajl na bazi rastvarača ili na bazi vode. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura).

Očistiti valjke, četke, fleke od boje, pištolj za prskanje sa Spray Gun Solvent T 350.