Vitex Direct 750 ml,Zelena 48

1,015.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 11481 Kategorije: ,
Opis

Opis

Brzosušeća, sjajna lakirna boja za direktno farbanje po rđi, bez botrebe za prethodnim nanošenjem podsloja. Odlično prianja, poseduje izuzetnu čvrstinu, pruža dugotrajnu zaštitu od korozije i savršen finalni sloj. Prodaje se u 12 nijansi.Dugotrajna, sjajna, brzosušiva antikorozivna boja pogodna za farbanje starih, novih ili zarđalih metalnih površina bez prethodne upotrebe prajmera. Dugotrajna je, poseduje jaku adheziju, elastičnost i pruža dugotrajnu zaštitu od korozije. Lako se nanosi i dobro razliva, ne ostavljajući tragove četke ili spojeva.

• Direktno nanošenje na zarđale površine bez upotrebe prajmera
• Dugotrajna zaštita

Površinu je potrebno očistiti sa Brush Solvent T 300, da bude glatka i suva, bez prašine, ulja ili rđe i ošmirglana.

Ukloniti ostatke rđe ili delova boje sa stare zarđale ili ofarbane metalne površine.

Glatke metalne površine (aluminijum, galvanizovan čelik itd) je potrebno išmirglati da bi se postigla maksimalna adhezija.

Glatke metalne površine (aluminijum, galvanizovan čelik itd) je potrebno prethodno prajmerisati sa Primer for Glossy Surfaces ili Wash Primer.

 

NANOŠENJE

Promešati dobro pre upotrebe. Naneti dva sloja kratkodlakim valjkom ili četkom bez razređivanja ili prskanjem bez vazduha, razređeno do 15% sa Spray Gun Solvent T 350. Farbati brzo i pažljivo da bi se obezbedio odgovarajući sloj na površini i postigla kompletna izolacija od vlage, pogotovo u delovima teškim za farbanje kao što su ćoškovi ili uglovi.

Najbolja zaštita se postiže sa debljinom suvog filma boje od 100 μm koji se dobija nanošenjem dva sloja Direct-1. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 80%.

Boja je suva na dodir nakon 30-60 minuta. Sledeći sloj se može nanositi nakon 2-3 sata, ili nakon 7 dana.

Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura). Pranje i čišćenje površina prefarbanih sa Direct-1 je moguće nakon 30 dana. Alat je potebnoodmah očistiti sa Spray Gun Solvent T 350.Vreme potrebno da se osuši sa spoljne strane 30-60min.Procenat rastvaranja u rastvaraču 10-15%.Efikasnost 4-8m2/lt.Nanošenje četkom,valjkom i vakuum pistoljem.