Maxima Maxikol PU Primer 4 lit

4,370.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 34088 Kategorije: , ,
Opis

Opis

KARAKTERISTIKE

MAXIKOL PU Primer je visoko kvalitetni jednokomponentni poliuretanski prajmer. Koristi se kao temeljni premaz za učvršćivanje estriha, kao i za sisteme se podnim grejanjem, a pre nanošenja MAXIKOL PU lepkova. Može se upotrebljavati na upijajućim i neupijajućim podlogama, kod kojih je sadržaj vlage manji od 3.5%. Duboko prodire u upojne površine, poboljšava prijanjanje lepka i smanjuje upojnost podloge.

Površina mora biti: čista, čvrsta, suva, otporna na pritisak, očišćena od prašine, slabo vezanih delova i masnoća. Vlaga podloge kod polaganja parketa ne sme da biti veća 2.4%, dok uz primenu MAXIKOL PU Primer-a površina može sadržati do 3.5% vlage. MAXIKOL PU Primer je spreman za upotrebu. Prajmer nanositi valjkom sa kratkom dlakom ili finom četkom. Kod jako upojnih površina prajmer nanositi 2 puta. Drugi sloj naneti na prethodno osušen premaz (2-3 sata). Ako se koristi kao impregnacija MAXIKOL PU Primer nanositi do potpunog zasićenja podloge. Pri optimalnim uslovima, lepak se može naneti nakon 4 časa od nanošenja prajmera.

Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +18°C do +25°C, uz maksimalnu relativnu vlažnost vazduha od 60%. Ne sme se koristiti ispod +15°C.

Potrošnja: 100-300ml/m², u zavisnosti od hrapavosti i upojnosti podloge i načina nanošenja.

Rok upotrebe i skladištenje: 12 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti. Držati van domašaja dece.