Bekament BK Briv Special 25 kg 1.5 mm Rajb

1,250.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 90020 Kategorije: ,
Opis

Opis

PRIMENA

Mineralni tankoslojni dekorativni malter na krečno-cementnoj osnovi, namenjen za zaštitu i dekoraciju spoljašnjih fasadnih površina.

PRIPREMA I NANOŠENJE

Podloga na koju se malter nanosi mora biti čvrsta, čista i suva bez slabo vezanih delova, masnih mrlja i sl. Pre nanošenja maltera podlogu je potrebno premazati BK-Grund Universal-om. U slučaju jako upojnih podloga preporučuje se premazivanje BK-Nivelator-om, dok je u slučaju slabih i trošnih podloga površinu potrebno premazati BK-Penetrat-om pre nanošenja maltera. Priprema se vrši dodavanjem praha u oko 25-28% vode uz intenzivno mešanje do potpune homogenizacije, masu ostaviti da odstoji 10 min, zatim još jednom promešati. Malter se nanosi čeličnom gletericom u debljini najkrupnijeg zrna. U zavisnosti od željene strukture, malter se zatim obrađuje plastičnom gletericom i to: Ful (puna-kratz) struktura – odmah nakon nanošenja strukturirati kružno, Rajb (zaribana-rille) struktura – nakon nanošenja rajbovati kružnim pokretima do postizanja željene strukture. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

POTROŠNJA

Oko 2,5-3,5 kg/m², u zavisnosti od željene strukture i granulacije.