Belinka,Decking oil 0.75 lit,Dostupno u pet pažljivo odabranih nijansi

2,700.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 99801 Kategorija:
Opis

Opis

Belinka Oil Decking se koristi za zaštitu i održavanje spoljnih drvenih površina po kojima se hoda, kao i baštenskog nameštaja. Koristi se za zaštitu površina izrađenih od otpornih vrsta drveta (ariša, hrasta, kestena i tropskih vrsta drveta, kao što su tikovina i bangkirai).

Ulje prodire duboko u drvo, obnavlja ga, boji i poboljšava njegovu prirodnu teksturu. Nijansa i završni izgled nauljene površine zavise od vrste drveta na koje se ulje nanosi. Nauljena površina odbija vodu i prljavštinu i lakše se čisti. Budući da se ne formira sloj na površini, ne dolazi do stvaranja mehurića ni ljuštenja sloja usled sakupljanja ili bubrenja drveta. Sadrži UV filtere i UV apsorbere, koji povećavaju otpornost na vremenske uslove.

Belinka ulja su izrađena od prirodnih sastojaka i nisu štetna po zdravlje i životnu sredinu.

Upozorenje

 

Krpe natopljene uljem moraju da se potope u vodu ili spale nakon upotrebe, u suprotnom može doći do spontanog sagorevanja.

Pre nanošenja, drvo mora biti suvo, očišćeno od nečistoća i masnoće, fino izbrušeno i obrisano od prašine. Ulje dobro promešajte pre upotrebe. Potrošnja zavisi od vrste drveta, preliminarnog tretmana i načina nanošenja. Drvo je dobro zaštićeno kada više ne apsorbuje ulje, tako da treba naneti bar dva sloja ulja u intervalima od 24 sata kada se površina štiti prvi put. Potrebno je nekoliko dana da se dublji slojevi potpuno osuše, zato ne savetujemo da se u tom periodu drvo izlaže velikom teretu. Pri upotrebi ovog proizvoda potrebno je nositi zaštitnu odeću. Preporučujemo redovne provere stanja nauljenih površina izloženih vremenskim uslovima, koje, po potrebi, treba tretirati istim proizvodom. Intervali obaveznog tretiranja površine zavise od vrste drveta, mehaničkog opterećenja i izloženosti vlažnosti. Preporučujemo da se površina osvežava bar jednom godišnje.