Belinka Belocid,5 lit

7,685.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 5633 Kategorije: ,
Opis

Opis

Belocid Plus je bezbojno tečno sredstvo, proizvedeno na bazi vode i najsavremenijih biocida, koje efikasno uklanja štetočine.

 • sanira već napadnuto drvo
 • uništava gljivice truljenja i insekte
 • deluje i preventivnoU drvetu deluje kako represivno, tako i preventivno, jer stvara sloj zaštićenog, za insekte i gljivice otrovnog drveta.

  Belocid Plus se koristi u slučaju kada drvo nismo prethodno hemijski zaštitili i u njemu su se pojavile štetočine. To su u najvećem broju slučajevadrvne gljivice, koje se pojavljuju zbog vlaženja drveta ili drvni insekti.

  Belocid Plus se nanosi premazivanjem, uronjavanjem ili oblivanjem, a može se i ulivati u rupice koje su napravili insekti, odnosno u rupice koje napravimo sami, zato da bi drvo temeljno natopili. Drvo pre nanošenja mora biti suvo i očišćeno. Belocidom Plus treba premazati i one, naizgled nenačete delove drvenih elemenata.

  Nakon upotrebe Belocida Plus drvo obvezno premažite i jednim, završnim premazom (TophybridBelton,Beltop uv plus, Exterier), koji stvara barijeru, tako da biocidi ostaju u drvetu i ne mogu doći u neposredan kontakt s okolinom.

   

  Upozorenje

  Pri radu treba koristiti zaštitnu odeću, rukavice i naočare, a u zatvorenom prostoru treba osigurati provetravanje.