Bekament BK-Sunset 1 lit Srebro

2,510.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 19350 Kategorije: ,
Opis

Opis

PRIMENA

Specijalna, vodoperiva, akrilna boja namenjena za dekoraciju unutrašnjih površina. Odgovarajuće podloge su sve površine izravnate BK-GletEx Universal-om ili BK-GletEx Acryl-om.

NIJANSE

Srebro, Zlato i S10. BK-Sunset Srebro se koristi kao baza za toniranje prema odgovorajućoj ton karti.

PRIPREMA I NANOŠENJE

Podloga na koju se masa nanosi mora biti čvrsta, čista i suva, bez slabo vezanih delova, masnih mrlja i sl. Pre nanošenja dekorativne boje gletovane površine treba premazati BK-Deco Acryl podlogom (vreme sušenja min. 6 h).

BK-Sunset boja je pripremljena za nanošenje. Nanosi se farbarskom četkom u jednom ili dva sloja, zavisno od željenog efekta, što najčešće predstavlja i završni korak jer primenom četke na zidu ostaju zanimljive šare. Po želji finalna obrada površine se može izvršiti i pomoću plastične lepeze. Nanošenje boje se vrši bez prekida na kontinualnim površinama. BK-Sunset se može nanositi i na površine prebojene BK-Gold-om ili BK-Crystal-om. Optimalna radna temperatura: od +8°C do +30°C. Premaz je potpuno suv nakon 24 h. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

POTROŠNJA

Oko 100-130 ml/m² zavisno od tehnike nanošenja.