Bekament BK-Pur Universal,750 ml

715.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 18012 Kategorije: ,
Opis

Opis

Primena

Montaža i lepljenje prozora- ispunjavanje šupljina (npr. između roletne i zida), ispunjavanje zidnih fuga nakon montaže gotovih građevinskih elemenata – ispunjavanje cevovodnih prodora kroz zidove i plafone- učvršćivanje i izolacija panela, talasastih ploča, crepa itd.- zapenjivanje električnih instalacija- antenskih prodora i cevi- prelaza na području krova.

Upozorenje

Nije pogodna za primenu pod vodom i ispunjavanje velikih zatvorenih rupa bez mogućnosti ulaska vlažnosti. Pena ne prijanja na površine kao što su polIthIlen, silikon, teflon, mast i slično. Stvrdnuta PUR-Pena treba biti zaštićena od UV-zraka premazom ili zaptivkom. U autu se sme transportovati u dobro osiguranom prtljažnjiku – ne na zadnjem sedištu. Pre primene pročitati uputstva o opasnosti! Dozu nikada ne zagrejavati – opasnost od pucanja! Sveža onečiščenja odstraniti sa Čistačem za PUR-Penu. Stvrdnuti ostatci PUR-Pene mogu se odstraniti mehanički (nakon 1-2 dana su odbačeni s kože). Stvrdnuta pena nije štetna za zdravlje. Sve napomene su bazirane na iskustvima. Budući da nemamo uticaj na skladištenje I uslove obrade, ne možemo prihvatiti nikakvu odgovornost za rezultat obrade, zbog raznih materijala koji se obrađuju u svakom pojedinom slučaju.

Priprema i nanošenje

Površina mora biti čvrsta, čista, bez masti i ulja. Dobro navlažiti. Pokriti površine na koje se ne nanosi pena.

1. Nosiiti zaštitne rukavice i zaštitne naočare.
2. Pripremiti Čistač PUR-Pene.
3. Dozu jako protresti.
4. Zavrnuti slamčicu na adapter.
5. Dozu s ventilom okrenuti prema dole i stiskom na ventil zapeniti.

Velike fuge popuniti u više slojeva i navlažiti između svakog sloja. Ne prepuniti (Pena se širi još 2 do 3 puta). Ne primenjivati za prostore koje nemaju pristup vazduha.

Tehnički podaci

• Izdašnost pene: do 40l.
• Klasa građevinskog materijala: B3.
• Zvučna izolacija: do 56dB.
• Toplotna izolacija vrednost: 0,03 W/mK.
• Temperatura sadržaja: +5°C do +35°C, optimalna temperature doze i okoline: +20°C.
• Suvo na dodir: 20 minuta
• Isecite nakon: 60 minuta (u zavisnosti od vlage, temperature i debljine sloja).

Rok upotrebe

18 meseci

Uslovi skladištenja

uspravno, na suvom i na temperaturi između +5°C i 25°C.