Bekament BK Pur Premium Gun,750 ml

835.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 16701 Kategorije: ,
Opis

Opis

Primena

Pištoljska pena za kanalice je jednokomponentna konstrukcijska poliuretanska pena posebno osmišljena za potrebe maksimalne iskoristivosti pri maloj ekspanziji sa mogućnošću korišćenja na temperaturama do +35°C. Ova pena ima izvrsnu strukturu i pri +5°C. Posebno niska gustina konačnog proizvoda postiže se adapterom na kraju kojeg se pričvrsti pištolj. Izvrsno prijanja uz beton, malter, zidove, drvo, polistiren, omekšani PVC, pečenu opeku i kanalice.
Popunjavanje pukotina, postavljanje okvira prozora i vrata. Izolacija cevovodnih sastava, pričvršćivanje izolatora i zaštitnih cevi u zidovima i sl. Izolacija cevovodnih sistema, pričvršćivanje izolatora i zaštitnih cevi u zidovima, brza montaža krovišta i postavljanje krovnih kanalica.

Priprema i nanošenje

Koristiti na površinama bez prašine i odmašćenim površinama. Prekriti uređaje i ostale površine kako se ne bi zaprljale. Pre nanošenja preporučujemo da suve podloge navlažite vodom pomoću raspršivača zbog kvalitetnije strukture pene i penu navlažite nakon aplikacije. Pištolj dobro pričvrstiti na adapter boce te je dobro protresti (minimalno 30 puta). Upotrebljavajte samo u dobro provetrenim prostorijama. Obavezno nosite zaštitne rukavice i zaštitu za oči. Ne pušite. Dozirajte štedljivo, zapremina pene nakon nanošenja se povećava približno dva puta, međutim pena po konačnom stvrdnjavanju zadržava oblik. Za čišćenje pištolja i uklanjanje ostataka pene upotrebljavajte sredstvo za čišćenje pene dok je pena još meka. Stvrdnutu penu je moguće samo mehanički ukloniti. Nije otporno na ultraljubičaste zrake.

Rok upotrebe

18 meseci

Uslovi skladištenja

uspravno, na suvom i na temperaturi između +5°C i 25°C.

Pakovanje

750ml