MOGUĆNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA NA ŠEST MESEČNIH RATA BEZ KAMATE!

Farbare Bojadex

Bojadex boje i lakovi je firma koja je osnovana 1998 godine. Bavi se prodajom boja,lakova, lepkova, fasada, izolacionog materijala, molersko-farbarskog alata koji se koristi kod završnih radova u gradevinarstvu.

Bojadex neguje savremeni nacin poslovanja, što podrazumeva vrhunski kvalitet i veliki asortiman robe, ljubazno i edukovano osoblje koje u svakom trenutku stoji na raspolaganju kupcu u izboru pravog materijala, odabiru željene nijanse, strucnih saveta i drugo.

Veliki broj zadovoljnih kupaca, gradevinskih firmi i majstora su pravi pokazatelj uspešnog poslovanja.

Pre svake isporuke kupac će biti kontaktiran telefonom, radi dogovora i potvrde o tačnom vremenu i mestu isporuke. Dostavu robe vršimo isključivo do stambenog objekta i kupac je obavezan da obezbedi istovar iste. Dostava robe je besplatna na teritoriji koja je obeležena na mapi grada Beograda. Ukoliko mesto isporuke nije obuhvaćeno mapom, ipak postoji mogućnost isporuke, uz prethodni dogovor između prodavca i kupca.

Minimalna vrednost porudžbine je 5000,00 dinara. Robu dostavljamo sopstvenim dostavnim vozilima, svakog radnog dana od 08-14h. Dostava je moguća najranije dan nakon porudžbine. Robu ne dostavljamo nedeljom, tj. roba poručena u subotu, biće isporučena u ponedeljak.

119820

ZADOVOLJNIH MUŠTERIJA

1000

IZBOR BOJA

365

RADNIH DANA

1000

IZBOR LAKOVA