Vitex Verolac 750 ml,Bela sjaj

930.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 3298 Kategorije: ,
Opis

Opis

Sjajna lakirna boja na bazi rastvarača koja na idealan način pokriva nedostatke površine na koju se nanosi, poseduje izuzetnu elastičnost i trajnost. Jednostavna je za upotrebu i homogeno se razmazuje. Ulepšava i dekoriše.Vrlo dugotrajan, sjajni emajl na bazi alkidne smole, pogodan za spoljnu i unutrašnju upotrebu na metalnim površinama. Formira čvrst film koji zadržava sjaj i nijansu nepremenjenim, čak i kada je izložen lošim vremenskim uticajima ili pranju. Zahvaljujući specijalnoj formulaciji predstavlja odličan antikorozivni završni sloj za sve vrste metalnih površina. Pruža veliku pokrivnost, lako se nanosi i dobro izravnava dajući zaštitu i dekoraciju.

• Sjajni jaki emajl
• Visokog kvaliteta i trajnosti.
Vreme potrebno da se osuši sa spoljne strane 2-3h.Procenat rastvaranja u rastvaraču 5%.Efikasnost 14-16m2/lt.Nanošenje četkom,valjkom,vakuum pistoljm.