Pitura Signalin 30 kg,Zuti

16,545.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 10417 Kategorije: ,
Opis

Opis

Obeležavanje horizontalne i vertikalne signalizacije u saobraćaju se vrši premazima na bazi akrilata. Ovi premazi se odlikuju brzim sušenjem,tako da prisutni rastvarači brzo napuštaju film i ne dolazi do omekšavanja asfaltne površine. Komercijalni naziv našeg premaza za obeležavanje horizontalne i vertikalne signalizacije je SIGNALINspecijal .

SIGNALIN  SPECIJAL je atestiran u BASt-u ,Nemačka i dobijena je klasa saobraćaja P6 (2 miliona prelazaka točkova).

SIGNALIN SPECIJAL

 Opis

Akrilatni pigmentirani premaz namenjen za horizontalnu i vertikalnu signalizaciju puteva.

Osobine i upotreba

Premaz brzo suši, ima dobru pokrivnu moć, odličnu prionljivost na podlogu i otpornost na habanje i izuzetno je otporan na razne atmosferske uticaje, soli, motorno ulje i industrijske gasove. Podloga mora biti suva, odmašćena i bez nevezujućih materijala. Razređuje se Signalin razređivačem 0-5%, zavisno od temperature i načina nanošenja.Nanosi se posebnim mašinama za nanošenje, pneumatskim pištoljima i ručno pomoću valjka.

Sušenje

Suši na dodir za 30min pri temperaturi 15-25ºC i vlažnosti vazduha max.60-80%. Minimalna temperatura vazduha za izvođenje radova je 10ºC, vlažnost vazduha max.80%, temperatura podloge minimum +5ºC.

 Nijansa

Proizvodi se u beloj, žutoj i sivoj boji ili po RAL ton karti..

Potrošnja

600-800 g/m² za debljinu suvog filma 200-300 mikrona .