Maxima Maxiterm Glitter 8 kg

4,750.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 89356 Kategorije: , ,
Opis

Opis

MAXITHERM Glitter je mešavina staklenog granulata sa svetlucavim efektom ogledala. Namenjen je za dekoraciju fasadnih zidnih površina. Izuzetno je otporan na vremenske uticaje i UV zračenje. Može se nanositi na sve vrste dekorativnih fasadnih maltera, izuzev na ROLOSIL ST silikatni fasadni malter.

MAXITHERM Glitter prskati odmah na tek naneti dekorativni fasadni malter, dok je još uvek mokar. Što je malter svežiji, to je spoj MAXITHERM Glitter-a i fasadnog maltera bolji. MAXITHERM Glitter prskati pomoću pištolja sa levkom, gde je otvor dizne 4 – 5 mm, a radni pritisak kompresora od 2 do 3 bara. Efektni granulat nanositi sa udaljenosti od 40 – 50cm, kružnim pokretima pištolja. Zaštititi fasadne površine od vetra, kako bi se gubitak materijala sveo na minimum. MAXITHERM Glitter je oštar na dodir, pa se ne sme ugradjivati na one delove zidova koji mogu doći u kontakt sa ljudima ili životinjama (terase, balkoni, hodnici i sl.). Prilikom nanošenja, zaštiti oči zaštitnim naočarima i disajne puteve odgovarajućom maskom.

Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne sme se koristiti ispod +5°C, kao ni po jakom suncu, vetru, magli i kiši. Sveže nanete površine u optimalnim uslovima zaštititi od atmosferskih uticaja najmanje 24 časa.

Potrošnja0,1 – 0,3 kg/m², u zavisnosti od željenog efekta.

Rok upotrebe i skladištenje: Neograničen. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti. Držati van domašaja dece.