Mapei PlanitopFast,25 kg

3,055.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 1207 Kategorija:
Opis

Opis

Brzovezujući cementni malter ojačan vlaknima, za fino izravnavanje unutrašnjih i spoljašnjih površina u debljinama od 3 do 30 mm.
Primena: fino izravnavanje unutrašnjih i spoljašnjih podloga na koje će se polagati keramičke pločice i kamen ili nanositi hidroizolacija od tečnih membrana.
Primeri primene: izravnavanje armirano-betonskih površina bazena pre nanošenja hidroizolacije Mapelastic, Mapelastic Smart, Monolastic i Monolastic Ultra (posle samo 24 sata na +20°C) ili za direktno polaganje svih vrsta keramičkih pločica i mozaika posle 4 sata pri +20°C; fino izravnavanje čistih unutrašnjih i spoljašnjih podloga izvedenih od proizvoda koji se uobičajeno koriste u građevinarstvu, kao što su podne ploče i estrisi na bazi cementa ili specijalnih veziva (kao što su Topcem, Topcem Pronto, Mapecem i Mapecem Pronto) i stare podloge od keramičkih pločica i kamena kako bi se brzo pripremile za polaganje (posle samo 4 sata na +20°C), keramičkih pločica i kamena koji nisu osetljivi na vlagu ili za nanošenje hidroizolacije kao što su Mapelastic, Mapelastic Smart, Monolastic, Monolastic Ultra, Mapegum WPS (posle samo 24 sata na +20°C); sanacija ili izvođenje padova na terasama i balkonima.Tehničke karakteristike: kada se pomeša sa vodom dobija se mešavina dobre obradivosti koja može da se nanosi na vertikalne površine gletericom i koja ima visoku čvrstoću prianjanja na sve podloge koje se obično koriste u građevinarstvu. Planitop Fast 330 očvršćava brzo bez skupljanja i stvaranja pukotina čak iako se nanosi u debljim slojevima, i formira čvrst sloj pogodan za polaganje obloga od keramičkih pločica, staklenog mozaika i kamena.
Proizvod je dostupan u specijalnim vakumiranim polietilenskim vrećama od 25 kg koje mogu da se skladište u spoljašnjim prostorima tokom izvođenja građevinskih radova. Kiša nema uticaja na njegove karakteristike.
Potrošnja: oko 1,45 kg/m2 po mm debljine (1 cm debljine: 14,5 kg/m2).
Ambalaža: Vreće od 25 kg.
Skladištenje: Planitop Fast 330 ima rok trajanja 12 meseci u originalno zatvorenoj ambalaži.