Maxima,Aquamax Boja za kosnice,Bela 650 ml

895.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 69079 Kategorije: ,
Opis

Opis

AQUAMAX Boja za košnice je pokrivna boja za košnice, na bazi vodene disperzije akrilnih veziva. Upotrebljava se za zaštitu i dekoraciju drvenih košnica i za tu namenu je atestirana da ne ugrožava zdravlje pčela. Odlikuje se izuzetnom postojanošću, ima odličnu pokrivnu moć, ne žuti, nema neugodan miris, brzo se suši, otporna je na sve atmosferske uticaje i UV zračenje.

Drvena površina mora biti čista, suva, čvrsta i izbrušena. Stare, dobro očuvane premaze dovoljno je samo prethodno prebrusiti brusnim papirom P-220. Na nove površine obavezno prvo naneti osnovnu tj. temeljnu boju, AQUAMAX Wood Primer u jednom sloju za meko, tj. dva sloja za tvrdo drvo. Vreme sušenja 8 sati. Na ovako pripremljene površine naneti AQUAMAX Boju za košnice. Pre upotrebe potrebno je dobro promešati AQUAMAX Boju za košnice. Po potrebi se može razrediti vodom do 10%. Pokrivnost boje opada sa razređenjem. Nanošenje AQUAMAX Boja za košnice vršiti u dva sloja. Nanositi četkom, valjkom ili mašinom za špricanje. Nanošenje narednog sloja nakon 6 časova. Posle upotrebe alat odmah oprati vodom.

Radna temperature:

Optimalna radna temperatura premaza, drveta i radnog prostora je od +10˚C do +25˚C.. Ne sme se koristiti pri r. v. v većoj od 80 %, kao i po jakom suncu, magli i kiši.

 

 Potrošnja:

≈11m²/0,65 l za jednoslojni nanos, u zavisnosti od kvaliteta pripremljenih površina i načina nanošenja.

 

Rok upotrebe i skladištenje:

18 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti. Ne sme smrznuti! Čuvati van domašaja dece.

 

EKOLOŠKI PROIZVOD. NE SME SMRZNUTI! ZA VIŠE INFORMACIJA POGLEDATI TEHNIČKI LIST PROIZVODA!