MAXIKRIL Quartz Grip 5 kg

2,625.00 RSD

Poštovani kupci,
Na teritoriji Beograda, isporuka robe za sve kupce čija je vrednost korpe veća od 5.000 dinara je BESPLATNA, za iznose ispod 5.000 dinara i van Beograda kontaktirati našu službu za dostavu na broj +381603255560, radi dogovora oko isporuke robe.
Šifra proizvoda: 41806 Kategorije: ,
Opis

Opis

MAXIKRIL Quartz Grip je grubi prajmer za problematične površine, na bazi sintetskih veziva u vodenoj disperziji, oplemenjen kvarcom. Spreman za upotrebu i koristi se za prajmerisanje unutrašnjih i spoljašnjih površina. Ugradnjom MAXIKRIL Quartz Grip-a, postiže se poboljšanje veze kod svih maltera na bazi cementa, gipsa, kreča kao i betonskih podloga, cigle, betonskih i gas-betonskih blokova i sl. Pogodan je za poboljšanje adhezije lepkova za keramiku, masa za izravnavanje podova i zidova, na neupijajućim površinama poput keramičkih pločica, teraca i prirodnog kamena. Površine tretirane MAXIKRIL Quartz Grip prajmerom su ujednačene, ravnomerno upijaju, smanjuje im se upijanje vode. Površine su značajno hrapavije, čime se postiže bolji prihvat narednog materijala.

Površina mora biti: suva, nosivo sposobna, čista i bez slabo vezanih delova, prašine, vodorastvornih soli, masti, cementnog mleka i ostalih nečistoća. Stare premaze, koji nisu dobro vezani, mehanički odstraniti. MAXIKRIL Quarz Grip je spreman za upotrebu, samo ga treba dobro promešati. Nanositi valjkom ili četkom, u jednom sloju.

Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne sme se koristiti ispod +5°C, kao i po jakom suncu, vetru, magli i kiši. Sveže nanete površine, u optimalnim uslovima, zaštititi od atmosferskih uticaja najmanje 24 časa.

Potrošnja: Oko 200-300g/m2, u zavisnosti od hrapavosti i upijanja podloge, tehnike i načina nanošenja.

Rok upotrebe i skladištenje: 18 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti.